Håndristet kaffe fra micro-risteri
MANUEL OVERVÅGNING
De forskellige bønnesorter har ikke en ens overflade og størrelse. For at få den optimale smag ud af dem skal de derfor behandles ved forskellig temperatur og tid. Ved at riste hver bønnesort for sig og overvåge hver eneste portion manuelt sikrer vi, at fremhæve de forskellige bønners karakteristiske smagsnuancer.
KAFFEBØNNERNE BESTEMMER
Kaffen i supermarkedet er nødt til at være mørkristet, fordi den skal kunne holde aromaen i månedsvis. Hos Coffeecity kan vi derfor lade kaffebønnernes egenart bestemme, om ristningen skal være lys, mellem eller mørk.
NÆNSOM GASOPVARMNING
Ristningen foregår ved, at de grønne bønner fyldes i en roterende tromle, der opvarmes via gas. Det sikrer en bedre styring af temperaturen, hvorved kaffebønnerne ristes ved den helt rigtige temperatur. Den efterfølgende afkøling foregår med luft. Først efter ristningen blandes de forskellige typer kaffe.
BREDT SORTIMENT
Vores riste-kapacitet har en tilpas størrelse til, at vi kan holde et bredt sortiment af frisk kaffe. Vi leverer den i hele eller formalede bønner - og både til private og firmaer. En særlig specialitet hos Coffeecity er kaffebønner, der er ristet efter italienske ristemetoder.